Dé barber van Tilburg

Barber, het klinkt een beetje ‘old-fashioned’. Ergens is het dat ook, maar dan in de meest positieve zin van het woord. Want bij Zijn Haarmode in Tilburg bieden we de ouderwetse, uitstekende service in een moderner jasje! Als barber zijn we dag in, dag uit bezig om van menig mannenhaar de mooiste coupe te kappen. Inderdaad, wij zijn dé herenkapper van Tilburg. Vandaar dat de term barber uitstekend aansluit bij wat wij dagelijks doen. Een barber is namelijk een begrip dat al decennia lang terug gaat in de tijd en dat kenmerkt dat wij allang meedoen en dus als geen ander in Tilburg weten waar we over ons praten in ons mooie vak.

Wat bieden we als barber in Tilburg?

We bieden u een kapperszaak die al vele jaren terug gaat, dan hebben we het over ruim een eeuw. Dus aan ervaring en kennis ontbreekt het ons geenszins. Met een team van 4 specialisten kunnen we stellen dat we uitstekende kwaliteit in huis hebben, samen met de producten van hoogwaardige kwaliteit waarmee we werken als barber in Tilburg. Zoals zoveel steden, is ook Tilburg een stad met veel verschillende mensen en dus verschillende haarwensen. Zo zien we met enig regelmaat de vraag voor trendgevoelige kapsels voorbij komen, waar we graag mee aan de slag gaan. Of er nu eenvoudig ‘bijgepunt’ moet worden, of er moet creatief met een trimmer gewerkt worden, wij draaien onze kappershand nergens voor om.

Hoe werken wij als barber in Tilburg?

We werken als barber in onze herenzaak bij voorkeur op afspraak, zodat we er op die manier voor kunnen zorgen dat de juiste collega uw haren onder handen neemt. We hebben namelijk sterk wisselende kwaliteiten en specialiteiten. Komt u bijvoorbeeld niet voor een knipbeurt, maar juist alleen om uw baard of snor te laten trimmen, dan zorgen wij ervoor dat u bij de juiste collega plaatsneemt. Want niet alleen voor het knippen van uw haar, maar ook voor het zorgvuldig bijhouden van uw gezichtshaar bent u bij ons als barber in Tilburg aan het juiste adres. We zijn graag veelzijdig, ouderwets servicegericht en sterk op het bieden van de beste kwaliteit voor u in Tilburg. Wilt u ook onze service en kwaliteit ervaren in Tilburg? Dan nodigen wij u van harte uit om te bellen, e-mailen of gebruik te maken van onze website voor het inplannen van uw afspraak bij een echte barber! Is het in uw agenda lastig om verder vooruit te kijken? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om gewoon binnen te komen lopen!