De beste studenten kapper van Tilburg

Tilburg is een stad die veel opleidingen en zelfs een universiteit huisvest. Dat brengt vanzelfsprekend flink wat studenten met zich mee, die er net als ieder ander graag goed verzorgd bij lopen. Het leven van studenten in Tilburg gaat niet altijd over rozen, want krap bij kas zitten is voor velen een bekend probleem. Dan krijg je bijna automatisch dagelijks te maken met keuzes over uitgaven. Maar bij Zijn Haarmode in Tilburg maken studenten kennis met een kapper die daar rekening mee houdt. Wij houden namelijk, net als studenten, niet van de keuze tussen stappen of je haar laten kappen. Wij willen graag dat studenten dat allebei kunnen en daarom zijn wij de meest vriendelijke studenten kapper van Tilburg!

Wat bieden studenten als kapper in Tilburg?

Iedere woensdag en donderdag strijken wij in Tilburg bij Zijn Haarmode over ons kappershart en denken we mee in de huishoud portefeuille van studenten. Daarom profiteren studenten in Tilburg op die dagen van onze korting, speciaal door ons als kapper in het leven geroepen voor de studenten, die graag hun haar goed bijhouden. Goed om te weten is dat wij als herenkapper gespecialiseerd zijn in kapsels voor echte mannen, student of niet! Met een gezellig, ervaren en uiterst kundig team staan wij iedere woensdag en donderdag tot jullie dienst in Tilburg. Waar tegenwoordig veel voordelige salons hun deuren openen met jong personeel, kiezen wij voor kwaliteit en ervaring en toch zijn we prijsbewust. Veel mannelijke studenten in Tilburg gingen je al voor in onze comfortabele stoelen!

Kies voor een studenten kapper in Tilburg met kwaliteit

Dus ook al passen wij onze prijzen speciaal aan voor studenten uit Tilburg, de kwaliteit blijft onverminderd hoog! Met een ouderwetse service, moderne producten, een hip team en nog modernere technieken, zorgen wij er voor dat de Tilburgse studenten  er goed gekapt bij lopen. Dus wil ook jij, als student in Tilburg, er op schooldagen en in de weekenden ‘on fleek’ bij lopen, loop dan eerst eens bij ons binnen! Je kunt altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden die wij onze studenten bieden in Tilburg, de prijzen maken we je alvast bekend. Op woensdag en donderdag profiteer je van onze studentenprijs à €19,50. Het enige wat je hoeft te doen is je studentenpas eventjes tonen en het knippen kan beginnen! Tot gauw bij jouw studenten kapper van Tilburg, Zijn Haarmode!