Keune

Introductie

Wereldwijd vragen kappers om innovatieve haarverzorgingsproducten van hoge kwaliteit. Door het creëeren en produceren van hoogwaardige haarcosmetica – exclusief voor de professionele kappersbranche – is Keune Haircosmetics uitgegroeid tot een multinational. Tijdens de 88 jaar van het bestaan heeft het merk Keune zich altijd verbonden gevoeld met elegantie, creativiteit en actuele haarmode.

Dat deze bedrijfsprincipes mondiaal aanspreken is duidelijk: Keune groeit sneller dat ooit. Keune producten worden geëxporteerd naar alle continenten en Keune is trots op het feit dat wereldwijd tienduizenden kappers de producten in hun salons gebruiken.

Bij Keune Haircosmetics zijn ze meer dan 100% gemotiveerd om de zelfstandige postitie als toonaangevend cosmeticabedrijf verder uit te bouwen. Keune staat voor ‘The Art of Hair design’ wereldwijd!

Feiten

Keune staat voor elegantie, creativiteit en actuele haarmode. De haarverzorgingsproducten van Keune zijn verkrijgbaar bij professionele kappers wereldwijd. In een continu proces ontwikkelt Keune – samen met een team van vooraanstaande nationale en internationale kappers – haarcosmetica voor gebruik bij kappersbehandelingen alsmede voor thuisbehandelingen door consumenten.

Een van Keune’s toplijnen zijn de professionele haarkleuringen van Tinta Color; een uiterst succesvol haarkleurprogramma waardoor de naam van Keune wereldwijd in de branche is verankerd. Keune haarcosmetica is herkenbaar aan het design van de zwart-zilveren verpakkingen, alsmede door de uitmuntende productkwaliteit. Keune producten vormen een elegant en creatief concept in alle professionele kapsalons.

Het volledig assortiment van Keune Haircosmetics wordt ontwikkeld en geproduceerd in een ultra modern fabriekscomplex van Keune in Soest, Nederland. Met de slogan ‘The Art of Hair Design” onderstreept Keune haar kracht in creativiteit en orginaliteit.