Over ons

Zijn Haarmode is 100 jaar geleden gestart als Kapsalon van den Broek dé kapper in Den Besterd te Tilburg. Drie generaties  herenkapperij, staan voor inzicht en kwaliteit voor elke jongen of man. Voor het knippen van hoofdhaar in de brede zin van het woord. Het knippen van een tot in de puntjes verzorgd model of het knippen en scheren van den baard.

Op deze locatie eindigt de opvolging vanuit de van den Broek familie. Door de 25 jaar trouwe inzet en toewijding van Robert Smulders kan de zaak blijven bestaan. Ook de broers van Dorus van den Broek juichen de overname toe. Daardoor blijven er drie Haarmodes van den Broek in Tilburg voor de beter verzorgde man.

Door de overname van Robert is er nog geen einde gekomen aan de samenwerking met Dorus. Robert is dan wel de eigenaar van de zaak, maar Dorus heeft een stapje terug gezet door in dienstverband te treden. Hij gaat in drie jaar tijd afbouwen om langzaam te wennen aan meer vrijheid. Ook Tamara van den Broek (geen familie) en Joyce blijven loyaal aan de zaak.

Voor de klant is er weinig veranderd, behalve een totaal vernieuwd interieur is er getracht de authentieke sfeer van voorheen te combineren met de gemakken van nu.

Haarverzorging en service tot in de puntjes staan bij Zijn Haarmode van den Broek voorop. Een echte herensalon voor alle leeftijden. Van klassiek kort (gedekte) tot moderne en trendy kapsels.

Service en kwaliteit op hoog niveau is de kracht van deze zaak. We staan open voor innovatie en passen de nieuwste technieken en producten voor haar en hoofdhuid toe. Heeft u een idee of juist geen idee voor een model of een probleem met uw huid? Wij denken mee en adviseren u graag.

Naast een serieuze en professionele uitstraling, hechten wij ook veel waarde aan een gezellige en open sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt.