Uw baard laten trimmen in Tilburg

Een baard, die is veel tijdlozer dan we vaak denken in Tilburg! Natuurlijk is de baard de laatste jaren veel lastiger weg te denken uit ons straatbeeld dan jaren geleden. En dat feit juichen wij bij Zijn Haarmode in Tilburg van harte toe. Wij zijn fan van de baard! Maar dat vraagt natuurlijk wel ‘periodiek onderhoud’, want een getrimde baard is net even wat fraaier dan willekeurige wildgroei. De charme van een baard zit hem namelijk in de verzorging ervan. Of u nu een subtiel baardje hebt, of juist een statement van een flinke baard, wij trimmen iedere baard in Tilburg dagelijks weer met veel plezier!

Onze mogelijkheden om uw baard te laten trimmen in Tilburg

Bij Zijn Haarmode in Tilburg maakt u kennis met een echte herenkapper, waarvan de geschiedenis terug te voeren is naar ruim een eeuw geleden, het jaar 1913. Zoals sommigen van u wellicht weten was die periode ook zeer kenmerkend vanwege de baardgroei. Maar ook toen was het gebruikelijk dat er aparte dames en herenkappers waren, wat vandaag de dag flink is teruggezakt. In een tijd waar de kapperszaken als paddenstoelen uit de grond schieten alsof het niets is, houden wij graag vast aan onze kwaliteit en tegelijk mee te gaan met onze tijd. Maar wel houden we vast aan ons principe van een herenzaak, omdat simpelweg herenkapsels, snorren en baarden een vak apart zijn. Wij zijn van mening dat niet iedereen zomaar als uitstekende kapper kan worden bestempeld en daarom kijken wij kritisch naar ons eigen kunnen en de producten waarmee we werken in Tilburg. Onder meer het goed trimmen van een baard valt of staat met de werkwijze en de producten voor de verzorging ervan. Om sterk te zijn in een aantal zaken, kiezen wij ervoor om als gespecialiseerde herenkapper te werken. Dat houdt ons scherp en het houdt uw snor, baard en kapsel eveneens scherp!

Uw baard laten trimmen door de specialisten van Tilburg!

U leest het, we hebben veel kennis, ervaring en expertise in huis. Als u dus zonder twijfel bij de juiste vakmensen aan wil schuiven om uw baard of snor te laten trimmen, dan bent u bij ons in Tilburg echt aan het juiste adres. U kunt bij ons altijd vrijblijvend de tarieven opvragen om uw baard te laten trimmen of om uw kapsel te verfrissen. Neem daarom vandaag nog contact met ons, dat kan telefonisch maar via onze website of per email!