Uw barbershop in Tilburg

In een pittoresk pand in hartje Tilburg, vindt u onze modieuze kapperszaak Zijn Haarmode, een authentieke barbershop voor de man van nu. Waar de allround kapperszaken als paddenstoelen uit de grond schieten, met bodemprijzen als uithangbord, zijn wij alleen gebaat bij de beste kwaliteit en zorg voor uw haar. En met uw haar bedoelen wij het haar van iedere, zelfbewuste man in en om Tilburg. Onze barbershop is gericht op de styling en verzorging van u als man in Tilburg.

Wat biedt onze barbershop Tilburg

Behalve een goede coupe, is het ook belangrijk dat de rest van uw gezicht er goed en netjes verzorgd uit ziet. Bij Zijn Haarmode begrijpen wij deze wens, want we doen niets anders dan dagelijks de verzorging van menig man in Tilburg. Een barbershop is een prachtige term, want het geeft die lading van ‘vroeger’. Toen het nog legitiem was om ook als man te kunnen genieten van netjes gekapt haar, maar ook van een getrimde baard of snor. Want eerlijk is eerlijk, ook het scheren van het gezichtshaar is voor veel mannen een dagelijks, terugkerend ritueel. En niet iedereen heeft daar tijd voor of zin in. Zonde, want een baard of snor hoort evengoed ‘on fleek’ te zijn! Daarom is de term barbershop zo treffend voor onze zaak, want wij oefenen deze ouderwetse service gewoon nog uit in deze moderne tijd, waarin iedereen haast en niemand tijd heeft.

Zorg voor uw haar bij onze barbershop in Tilburg

We werken bij onze barbershop graag op afspraak, waar veel andere zaken de vrije binnenloop omarmen, doen wij dat net even anders. Vanzelfsprekend is het voor de drukbezette Tilburgse man ook mogelijk om gewoon binnen te lopen, wanneer er sprake is van ‘even een gaatje hebben’. Maar graag nemen wij uitgebreid de tijd voor uw haar en door het inplannen van een afspraak weet u zeker dat u op een gewenst tijdstip door ons geholpen wordt. Hebt u specifieke wensen? Dan kunnen we vooraf bekijken wie van onze haarstylisten het beste met uw wensen aan de slag kan gaan, want een optimaal resultaat is waar we voor gaan. Met vele kapperszaken in Tilburg onderscheiden wij ons door onze geschiedenis van ruim een eeuw, de ervaring en de onbezorgde ervaring van een echte herenkapper.

Op onze website kunt u online een afspraak inplannen, om kennis te maken met onze barbershop in Tilburg. U kunt ook uw gegevens achterlaten, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Uiteraard staat het u ook vrij om telefonisch contact met ons op te nemen of kom gezellig binnen lopen in onze barbershop in Tilburg!