UNIEK EN EIGENTIJDS

H14 is ontstaan uit Hunter1114. De producten zijn hetzelfde gebleven, maar toch ook anders. Niet alleen de verpakking, maar ook de verwerkbaarheid en geuren. H14 is een stoer, ambitieus en daarom een sterk groeiend merk. Wij leveren luxueuze en unieke minerale haarstyling- en verzorgingsproducten. Voor mannen. Hierbij is het resultaat het belangrijkste: mooi en gezond haar!

PURE LUXE

Onze missie is om de beste haarproducten te leveren.  Wij streven bovendien naar 100% klanttevredenheid. H14 is onderscheidend en combineert geur, uitstraling, kwaliteit met perfecte verwerkbaarheid. Bovendien geeft de unieke verpakking de “Look & Feel” die je verwacht bij een luxe en eigenwijs product. Wij willen namelijk anders zijn. Ook willen wij een frisse wind laten waaien door het kappersbos, waardoor je de bomen nog wel ziet. Maak kennis met onze heerlijke producten!

Tijdelijk met 5% korting

Speciaal voor alle klanten van
ZIJN HAARMODE

Bestel nu jouw H14 producten bij ons in de salon of op www.h14grooming.nl met code “ZIJNHAAR5” en ontvang 5 procent extra korting op de complete haarverzorgingslijn van H14.