Corona protocol Zijn Haarmode

We zijn blij onze deuren weer te kunnen openen. Om uw en onze veiligheid te kunnen garanderen verzoeken wij al onze klanten onderstaande regels goed door te lezen voor het bezoek aan onze salon.

 • Bij gezondheidsklachten blijft u thuis en komt u niet naar Zijn Haarmode
 • Alleen degene die geknipt wordt komt naar de afspraak (dus ook zonder kinderen)
 • Houdt 1,5 meter afstand van elkaar
 • Kom niet eerder dan 5 minuten voor uw afspraak naar Zijn Haarmode
 • Vraag bij de ingang van de zaak of u de salon al mag betreden (dit i.v.m. het maximaal aantal personen die binnen mogen zijn)
 • Desinfecteer uw handen meteen bij het betreden van de zaak
 • Volg de aanwijzingen op van de personen op de werkvloer
 • Na elke klant desinfecteren wij de werk omgeving, dit kost een beetje tijd maar respecteer dat
 • Na het schoonmaken zullen wij ook weer onze handen desinfecteren
 • We verzoeken u zo min mogelijk gebruik te maken van het toilet
 • Afspraken maken of annuleren doet u telefonisch of via onze website

Zorg goed voor jezelf en je familie, we zien je meer dan graag terug bij Zijn Haarmode

Robert, Tamara en Joyce

UNIEK EN EIGENTIJDS

Hunter1114 heeft innovatieve en ambachtelijke en levendige producten. Daarnaast een low-key communicatiestrategie en zeer selectieve plaatsing op locaties die de filosofie van het merk delen. Enerzijds klein, anderzijds met een unieke, eigenwijze, hoogwaardige uitstraling. Verwacht verder supersnelle leveringen, leuke acties en trainingen. Daarnaast bieden wij betrokkenheid, aandacht en nog veel meer.

Hunter1114 heeft een verfijnde stijl en heeft tegelijkertijd een ongekend vintage gevoel. Een “Look & Feel” vergelijkbaar met producten uit vervlogen tijden. Alsof je nog steeds binnenloopt bij de kapper uit begin 1900.

Haarstyling- en verzorging voor mannen met natuurlijke ingrediënten. Als eerste worden gezonde ingrediënten gebruikt zoals Biotine, goudsbloem, gemberwortel en ginseng. Daarnaast ook goud- en diamantstof, abrikoos, grapefruit en pepermunt.

De producten zijn dan ook ontworpen door haar-professionals. Bovendien geschikt voor dagelijks gebruik. Unieke producten, nog nooit eerder gezien en geroken. Zo hebben we de Black Diamond; een zwarte shampoo en bodywash vol met mineralen. En wat te denken van de 24K Gold Reserve? Niet alleen een scheercrème, masker en scrub, maar ook een baardwash in 1 product. En om niet te morsen ontwikkelde Hunter1114 een baardolie in crème vorm. Uniek toch?

Geluk en gezondheid liggen bovendien dicht bij elkaar. Daarom ontwikkelden wij producten die voedend en gezond zijn voor huid en haar.

Tijdelijk met 5% korting

Speciaal voor alle klanten van
ZIJN HAARMODE

Bestel nu jouw Hunter 1114 producten bij ons in de salon of op www.hunter1114.nl met code “ZIJNHAAR5” en ontvang 5 procent extra korting op de complete haarverzorgingslijn van Hunter 1114.

Menu