UNIEK EN EIGENTIJDS

Hunter1114 heeft innovatieve en ambachtelijke en levendige producten. Daarnaast een low-key communicatiestrategie en zeer selectieve plaatsing op locaties die de filosofie van het merk delen. Enerzijds klein, anderzijds met een unieke, eigenwijze, hoogwaardige uitstraling. Verwacht verder supersnelle leveringen, leuke acties en trainingen. Daarnaast bieden wij betrokkenheid, aandacht en nog veel meer.

Hunter1114 heeft een verfijnde stijl en heeft tegelijkertijd een ongekend vintage gevoel. Een “Look & Feel” vergelijkbaar met producten uit vervlogen tijden. Alsof je nog steeds binnenloopt bij de kapper uit begin 1900.

Haarstyling- en verzorging voor mannen met natuurlijke ingrediënten. Als eerste worden gezonde ingrediënten gebruikt zoals Biotine, goudsbloem, gemberwortel en ginseng. Daarnaast ook goud- en diamantstof, abrikoos, grapefruit en pepermunt.

De producten zijn dan ook ontworpen door haar-professionals. Bovendien geschikt voor dagelijks gebruik. Unieke producten, nog nooit eerder gezien en geroken. Zo hebben we de Black Diamond; een zwarte shampoo en bodywash vol met mineralen. En wat te denken van de 24K Gold Reserve? Niet alleen een scheercrème, masker en scrub, maar ook een baardwash in 1 product. En om niet te morsen ontwikkelde Hunter1114 een baardolie in crème vorm. Uniek toch?

Geluk en gezondheid liggen bovendien dicht bij elkaar. Daarom ontwikkelden wij producten die voedend en gezond zijn voor huid en haar.

Tijdelijk met 5% korting

Speciaal voor alle klanten van
ZIJN HAARMODE

Bestel nu jouw Hunter 1114 producten bij ons in de salon of op www.hunter1114.nl met code “ZIJNHAAR5” en ontvang 5 procent extra korting op de complete haarverzorgingslijn van Hunter 1114.