Over Zijn Haarmode

Herenkapper ZIJN Haarmode viert 111-jarig jubileum! 🎉

Het is tijd voor een feestje bij ZIJN Haarmode! Deze mooie herenkapsalon, gevestigd in het hart van Tilburg, markeert dit jaar een indrukwekkende mijlpaal: het 111-jarig bestaan. Een jubileum dat zeker niet onopgemerkt voorbij zal gaan, vooral niet omdat de eigenaar, Robert Smulders, een diehard carnavalfan is.

Voor Robert is de magie van het getal 111 extra speciaal. Carnaval, dat diepgewortelde Tilburgse feest, heeft een speciale betekenis voor hem. Het getal 111 staat bekend als een bijzonder carnavalsgetal, en wat is er toepasselijker dan dit getal te vieren met een kapsalon die al meer dan een eeuw in het hart van de carnavalsstad staat?

Het team van ZIJN Haarmode kijkt uit naar de festiviteiten die het jubileumjaar met zich mee zal brengen.

Dus, of je nu al jarenlang een trouwe klant bent of een nieuwe klant die op zoek is naar de authentieke Tilburgse ervaring, bij ZIJN Haarmode ben je aan het juiste adres. Sluit je aan bij de viering van hun 111-jarig bestaan en duik in de carnavalsgekte die Tilburg te bieden heeft!

Hoe wil je het hebben?

Zoek je een moderne mannenkapper met een passie voor zijn ambacht? Neem dan plaats in een van de stoelen van Zijn Haarmode. Het team van Zijn Haarmode heet je van harte welkom, uiteraard met koffie en een praatje. Heb je daar geen behoefte aan? Ook prima natuurlijk! Onze missie is namelijk dat jij je op je gemak voelt in onze salon.

Herenkapper

Zijn Haarmode – tot voor kort ‘kapper Van den Broek, al 100 jaar een begrip in De Besterd – is een moderne herenkapper voor mannen en jongens van alle leeftijden. Met een vleugje authenticiteit en veel liefde perfectioneren wij jouw kapsel en baard. Of je nou de trotse bezitter bent van een weelderige haardos, of het met iets minder moet doen. En of je nou een klassiek, kort kapsel wilt of op zoek bent naar een moderne of trendy look and feel.

Studentenkapper

Heb je een druk studentenleven, dan is het fijn als je op afspraak terecht kunt. Wij werken alleen op afspraak en er is altijd wel een tijdstip dat aansluit op jouw planning. Heb je een voorkeur voor een van onze kappers of kapsters? Maak dan gerust je keuze kenbaar.

Afspraak maken

Een afspraak maken is heel gemakkelijk. Dat kan online of telefonisch.

Onze geschiedenis

Theo van den Broek begint een kapsalon in de Gasstraat.

Verhuizing naar Nicolaas Pieckstraat.

Zoon Gerrit Neemt de zaak over.

Kleinzoon Dorus Neemt de zaak over.

Robert Smulders Begint ZIJN Haarmode.

Maar wie ZIJN jullie nu echt?

Vragen over ons?

Heeft u vragen over of aan ons? Kom dan gerust eens langs in onze salon of stel uw vraag op onze site.

Carnaval