Wij ZIJN er klaar voor!

Robert

Eigenaar sinds: 2013

Alle dagen werkzaam

Robin

Werkt op:
woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Joyce

Werkt op:
dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

Lotte

Werkt op:
dinsdag, donderdagmiddag en vrijdag.

Over ZIJN Haarmode

Zoek je een moderne mannenkapper met een passie voor zijn ambacht? Neem dan plaats in een van de stoelen van Zijn Haarmode. Het team van Zijn Haarmode heet je van harte welkom, uiteraard met koffie en een praatje. Heb je daar geen behoefte aan? Ook prima natuurlijk! Onze missie is namelijk dat jij je op je gemak voelt in onze salon.

Herenkapper

Zijn Haarmode – tot voor kort ‘kapper Van den Broek, al 100 jaar een begrip in De Besterd – is een moderne herenkapper voor mannen en jongens van alle leeftijden. Met een vleugje authenticiteit en veel liefde perfectioneren wij jouw kapsel en baard. Of je nou de trotse bezitter bent van een weelderige haardos, of het met iets minder moet doen. En of je nou een klassiek, kort kapsel wilt of op zoek bent naar een moderne of trendy look and feel.

Studentenkapper

Heb je een druk studentenleven, dan is het fijn als je op afspraak terecht kunt. Wij werken alleen op afspraak en er is altijd wel een tijdstip dat aansluit op jouw planning. Heb je een voorkeur voor een van onze kappers of kapsters? Maak dan gerust je keuze kenbaar.

Afspraak maken

Een afspraak maken is heel gemakkelijk. Dat kan online:
BOEK ONLINE

of telefonisch via:
013 54 23 663 of
 06 46 476 050

Onze geschiedenis

2013 | Robert Smulders
Begint ZIJN Haarmode

1979 | Kleinzoon Dorus
Neemt de zaak over

1941 | Zoon Gerrit
Neemt de zaak over

1925 | Verhuizing naar Nicolaas Pieckstraat

1913 | Theo van den Broek
Begint kapsalon in de Gasstraat